Panzió

Panziónk a városközpontban,közvetlenül a várost átszelő 44-es főút mentén található. A közelben számos látnivaló fedezhető fel pl: Szent Klára Gyógyfürdő, Zene pavilon, Katolikus templom stb. Modern kialakítású igényesen berendezett szobákkal várjuk a vendégeinket. Panziónkban 3 darab 2 ágyas szoba, és 3 darab apartman található. A nagyobb helyet igénylők számára egy 2 légterű apartman is rendelkezésre áll. Minden szoba klímával, smart tv-vel és az egész épületben ingyenesen igénybe vehető  WIFI-vel rendelkezik. A panzió földszintjén üzemel éttermünk, ahol reggelivel, a la carte étkezéssel és igény szerint félpanziós ellátással is szolgálunk. A gépjárművel érkezők számára ingyenes parkolás az épület közelében megoldott.

Érdeklődés, foglalás:

5540 Szarvas, Szabadság út 25-27.
+36 20 229 8401
info@citygrillszarvas.hu

Panziófejlesztés

KÖTELEZŐ ADATOK

  • A kedvezményezett neve: Szarvas Kontakt Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: A Szarvas Kontakt Kft. panziófejlesztése
  • A szerződött támogatás összege: 21 000 000 Ft
  • A támogatás mértéke: 70%
  • A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt alapvető célja, hogy Szarvas turisztikai vonzereje tovább növekedjen, a panziófejlesztésessel a településre látogató turisták magasabb színvonalú szolgáltatáshoz jussanak. A projekt megvalósulását követően a kapacitáskihasználtság javulni fog, magasabb színvonalú szolgáltatás lesz elérhető. A Panzió Szarvason helyezkedik el, 6 darab szobával rendelkezünk, fejlesztéssel érintett épületben történik a reggeliztetés és sport- aktív turizmus szolgáltatások. A felújított Szabadság utcai ingatlan – melyet már 2010-től bérlet formájában vendégház és étteremként üzemeltetünk – tökéletesen szolgálja fejlesztési irányvonalunkat, a megnövekedett vendégéjszaka igényt szeretnénk kielégíteni. A fejlesztés során történt építési és infrastrukturális beruházások nem építés engedély kötelesek, így azok engedély nélkül elvégezhetőek voltak. A beruházás során energiatakarékos és innovatív technológiák kerültek kialakításra. Az építési beruházások mellett tárgyi eszközök beszerzését is megvalósítottuk, ezek az eszközök hozzájárulnak a szolgáltatás színvonalának emeléséhez, valamint az új szolgáltatások kialakításához, mint a sport-és aktívturizmus, valamint családbarát szolgáltatások. A projekt során beszerzésre került 

–        2 db LG 43 televízió,

–        1 db LG OLED televízió

–        6 db Syen Bora Plusz klíma.

Az ingatlan felújításának kivitelezési munkái közé tartozott többek között

–        padló és falburkolat

–        belső festés

–        bontott, szelektált építési törmelék telepített újrahasznosító üzembe való szállítása

–        falak vakolása

–        Fa vagy műanyag nyílászáró szerkezetek bontása, ajtó, ablak vagy kapu, 2,00 m2-ig

–        Fa beltéri nyílászárók elhelyezése, előre kihagyott falnyílásba, utólagos elhelyezéssel

–        Parkettafektetés, laminált padló fektetése

–         Tetőjavítás, hiányzó héjazat pótlása, éleknél lazult cserép és kúpcserepek rögzítése

 A fejlesztésnek köszönhetően Panziónk a háromcsillagos panzió minősítési kategóriába fog tartozni, ennek kapcsán az előminősítési eljárás folyamatban van.

  • A projekt fizikai befejezési dátuma: 2020.11.30.
  • A projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00636

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”